中间图

Or
icon
OG20官方指南,建议同学们刷3遍。第一遍做题了解题型和考点,第二遍精刷,第三遍集中解决疑难问题。建议考生第一遍刷题采用官方正版纸质书籍,若遇到疑难问题,欢迎在此专区查阅解析,提供解析,参与题目讨论,与所有考生一起解决疑难问题。
阅读RC-9449 (第1/3题) Time Cost00:00
收藏
该题平均耗时:4m5s,平均正确率:58.1%

建议使用官方纸质指南,查看对照完整题目

Acting on the recommendation of a British government committee investigating the high incidence in white lead factories of illness among employees, most of whom were women, the Home Secretary proposed in 1895 that Parliament enact legislation that would prohibit women from holding most jobs in white lead factories. Although the Women's Industrial Defence Committee (WIDC), formed in 1892 in response to earlier legislative attempts to restrict women's labor, did not discount the white lead trade's potential health dangers, it opposed the proposal, viewing it as yet another instance of limiting women's work opportunities.

Also opposing the proposal was the Society for Promoting the Employment of Women (SPEW), which attempted to challenge it by investigating the causes of illness in white lead factories. SPEW contended, and WIDC concurred, that controllable conditions in such factories were responsible for the development of lead poisoning. SPEW provided convincing evidence that lead poisoning could be avoided if workers were careful and clean and if already extant workplace safety regulations were stringently enforced. However, the Women's Trade Union League (WTUL), which had ceased in the late 1880's to oppose restrictions on women's labor, supported the eventually enacted proposal, in part because safety regulations were generally not being enforced in white lead factories, where there were no unions (and little prospect of any) to pressure employers to comply with safety regulations.

【OG20-P440-556题】

The passage suggests that WIDC differed from WTUL in which of the following ways?

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
该题目由网友srmmSFLy提供。更多GMAT题目请
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 01**** 更新于2016-01-03 23:19:20 感谢由 01**** 对此题目的解答所做出的贡献。

原文中Defence Committee (WIDC), formed in 1892 。 WIDC是在1892年成立的
原文引出 WTUL: However, the Women's Trade Union League (WTUL), which had ceased in the late 1880's to oppose restrictions on women's labor, WTUL是在1880的末期就是停止了对这项决定的反对。
因此E选项的正确

当前版本由 OTTFFSS 更新于2018-10-27 14:39:09 感谢由 OTTFFSS 对此题目的解答所做出的贡献。

The passage suggests that WIDC differed from WTUL in which of the following ways?(细节题)回文定位至第二层&第三层,注意是选WIDC区别于WTUL的地方

A.WIDC believed that the existing safety regulations were adequate to protect women’s health, whereas WTUL believed that such regulations needed to be strengthened.(根据文章,WRUL不相信安全规范会被加强,对应文中in part because safety regulations were generally not being enforced,排除)

B.WIDC believed that unions could not succeed in pressuring employers to comply with such regulations, whereas WTUL believed that unions could succeed in doing so.(根据文章,是WTUL不相信unions could succeed in pressuring employers to comply with such regulations,而WIDC未涉及此观点,排除)

C.WIDC believed that lead poisoning in white lead factories could be avoided by controlling conditions there, whereas WTUL believed that lead poisoning in such factories could not be avoided no matter how stringently safety regulations were enforced.(根据文章,WTUL认为铅中毒无法避免的原因是安全规范没有相关unions来监督实施,排除)

D.At the time that the legislation concerning white lead factories was proposed, WIDC was primarily concerned with addressing health conditions in white lead factories, whereas WTUL was concerned with improving working conditions in all types of factories.(根据文章,WIDC应该是primarily concerned with女性工作机会,对应文中viewing it as yet another instance of limiting women’s work opportunities,排除)

E.At the time that WIDC was opposing legislative attempts to restrict women’s labor, WTUL had already ceased to do so.(正确,符合原文内容)



题目讨论 7条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像

    245240abh

    C选项,首先,could be avoided by controlling conditions there的观点是SP的观点。其次, no matter how stringently safety regulations were enforced这句话与文章是相反的,文章说,in part because safety regulations were generally not being enforced in white lead factories。
    0 0 回复 2020-09-19 17:42:23
  • 用户头像

    阿星啊阿星

    A: WIDC认为安全法规足够健全,而WTUL认为这些法规需要加强; 两个描述都不对,文章在描述WIDC的时候并没有提到安全法规,(就算后边说WIDC concur的时候,一定要看清楚提到regulation也是SPEW给的证据无关WIDC)所以WIDC对于安全法规的观点不清楚;而在文章的描述中WTUL只是说安全法规无法严格执行,并没说法规本身需要加强,执行和加强是两个方向
    2 0 回复 2018-12-24 15:25:36
  • 用户头像

    OTTFFSS

    The passage suggests that WIDC differed from WTUL in which of the following ways?(细节题)回文定位至第二层&第三层,注意是选WIDC区别于WTUL的地方
    
    A.WIDC believed that the existing safety regulations were adequate to protect women’s health, whereas WTUL believed that such regulations needed to be strengthened.(根据文章,WRUL不相信安全规范会被加强,对应文中in part because safety regulations were generally not being enforced,排除)
    
    B.WIDC believed that unions could not succeed in pressuring employers to comply with such regulations, whereas WTUL believed that unions could succeed in doing so.(根据文章,是WTUL不相信unions could succeed in pressuring employers to comply with such regulations,而WIDC未涉及此观点,排除)
    
    C.WIDC believed that lead poisoning in white lead factories could be avoided by controlling conditions there, whereas WTUL believed that lead poisoning in such factories could not be avoided no matter how stringently safety regulations were enforced.(根据文章,WTUL认为铅中毒无法避免的原因是安全规范没有相关unions来监督实施,排除)
    
    D.At the time that the legislation concerning white lead factories was proposed, WIDC was primarily concerned with addressing health conditions in white lead factories, whereas WTUL was concerned with improving working conditions in all types of factories.(根据文章,WIDC应该是primarily concerned with女性工作机会,对应文中viewing it as yet another instance of limiting women’s work opportunities,排除)
    
    E.At the time that WIDC was opposing legislative attempts to restrict women’s labor, WTUL had already ceased to do so.(正确,符合原文内容)
    0 0 回复 2018-10-27 14:38:55
  • 用户头像

    蓝玫圣代

    A呢?
    0 0 回复 2018-10-12 21:21:57
    • 评论用户头像

      OTTFFSS回复蓝玫圣代

      A.WIDC believed that the existing safety regulations were adequate to protect women’s health, whereas WTUL believed that such regulations needed to be strengthened.(根据文章,WRUL不相信安全规范会被加强,对应文中in part because safety regulations were generally not being enforced,排除)

      0 0 回复 2018-10-27 14:39:25

  • 用户头像

    考到770不是梦

    c因为WTUL表示没用,因为没人enforced,所以c里说他不同意不管怎样enforced--是不对的---因为他同意如果严格enforced是有用的
    0 0 回复 2018-08-21 10:22:21
  • 用户头像

    轩娅

    C 过度推理。WTUL不反对,是因为没有工会施加压力去实施规定。并不能推出,无论规定再怎么变严格,也不能改善女工得病的情况。所以,后半句是错的。
    0 0 回复 2017-12-22 19:46:26
  • 用户头像

    杀鸡大业

    Although the Women's Industrial Defence Committee (WIDC),  it opposed the proposal, viewing it as yet another instance of limiting women's work opportunities.
    
    
    the Women's Trade Union League (WTUL), which had ceased in the late 1880's to oppose restrictions on women's labor, supported the eventually 
    
    去修饰后看原文,WIDC反对,WTUL在1880年代停止反对了,现在支持。
    0 0 回复 2017-10-06 19:53:06
    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常