中间图

Or
icon
OG20官方指南,建议同学们刷3遍。第一遍做题了解题型和考点,第二遍精刷,第三遍集中解决疑难问题。建议考生第一遍刷题采用官方正版纸质书籍,若遇到疑难问题,欢迎在此专区查阅解析,提供解析,参与题目讨论,与所有考生一起解决疑难问题。
阅读RC-15419 (第1/4题) Time Cost00:00
收藏
该题平均耗时:4m29s,平均正确率:64.7%

建议使用官方纸质指南,查看对照完整题目

Resin is a plant secretion that hardens when exposed to air; fossilized resin is called amber. Although Pliny in the first century recognized that amber was produced from "marrow discharged by trees," amber has been widely misunderstood to be a semiprecious gem and has even been described in mineralogy textbooks. Confusion also persists surrounding the term "resin,"which was defined before rigorous chemical analyses were available. Resin is often confused with gum, a substance produced in plants in response to bacterial infections, and with sap, an aqueous solution transported through certain plant tissues. Resin differs from both gum and sap in that scientists have not determined a physiological function for resin.

In the 1950s, entomologists posited that resin may function to repel or attract insects. Fraenkel conjectured that plants initially produced resin in nonspecific chemical responses to insect attack and that, over time, plants evolved that produced resin with specific repellent effects. But some insect species, he noted, might overcome the repellent effects, actually becoming attracted to the resin. This might induce the insects to feed on those plants or aid them in securing a breeding site. Later researchers suggested that resin mediates the complex interdependence, or "coevolution," of plants and insects over time. Such ideas led to the development of the specialized discipline of chemical ecology, which is concerned with the role of plant chemicals in interactions with other organisms and with the evolution and ecology of plant antiherbivore chemistry (plants' chemical defenses against attack by herbivores such as insects).

【OG20-P432-539题】

According to the passage, which of the following is true of plant antiherbivore chemistry?

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
该题目由网友nCFZ37DC提供。更多GMAT题目请
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 百香果蜂蜜茶 更新于2017-08-10 15:35:01 感谢由 百香果蜂蜜茶 对此题目的解答所做出的贡献。

A选项(对) 从第二段我们可以看出, 植物一开始分泌出resin是为了 response to insect
attack,而到后来一些insect 反而被resin所吸引 前来啃食这些植物,所以我们可以看出resin确实改变了 insect's
feeding behavior

B选项(错) 该选项描述的内容,文章未提及到

C选项(错)如文章中所说植物的antiherbivore的作用是用来 against predator 而不是 bacterial
infection

D选项(错)文章中提到的是antiherbivore chemistry plays a major role.. 而不是 minor,
其实当我们看见Only这种字眼的时候 就要对该选项建立起一种不好的感觉

E选项(错)文章并没有提到这是第一次


题目讨论 5条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像

    210

    A mis--gem
    R mis--gum & sap
    
    1950:ento:repel & attract 虫
    F: evolved over time
        BUT: some overcome--attract resin--aid
    Later: mediate(虫草)--che eco
    0 0 回复 2019-09-28 12:30:17
  • 用户头像

    merlin

    Resin is often confused with gum, a substance produced in plants in response to bacterial infections, and with sap, an aqueous solution transported through certain plant tissues. 
    为什么说B没提到?
    0 0 回复 2018-06-28 22:03:57
    • 评论用户头像

      小爱奈回复merlin

      其实你自己已经找出来了。。。解决bacterial infections的是gum,而非resin

      0 0 回复 2018-08-06 16:40:43

  • 用户头像

    29522185

    OG18不是这题
    0 0 回复 2018-06-03 13:49:33
    • 评论用户头像

      Cure回复29522185

      OG19的题啊

      0 0 回复 2018-09-04 16:21:30

  • 用户头像

    千千

    纠结AE
    现在分析的话 E 原文是说1950年代有人提出了resin 在驱逐昆虫上的作用。但是并不是说1950年代科学家才开始研究昆虫驱逐  也就是说可能之前就有研究昆虫的驱逐效应(比方说植物会分泌物质驱逐昆虫啊,植物一般驱逐那些昆虫啊),但在1950年代科学家才把植物分泌的resin和这种驱逐效应联系起来,即resin被分泌用来驱逐昆虫的
    A 原文:This might induce the insects to feed on those plants or aid them in securing a breeding site.原文说resin 可能引诱昆虫前来吃这些植物,既然是昆虫的食物就有可能影响昆虫的feeding behaviour
    而选型后面用的是may 对比DE的only first保险很多
    0 0 回复 2017-11-13 17:13:48
  • 用户头像

    百香果蜂蜜茶

    A选项(对) 从第二段我们可以看出, 植物一开始分泌出resin是为了 response to insect attack,而到后来一些insect 反而被resin所吸引 前来啃食这些植物,所以我们可以看出resin确实改变了 insect's feeding behavior
    B选项(错) 该选项描述的内容,文章未提及到
    C选项(错)如文章中所说植物的antiherbivore的作用是用来 against predator 而不是 bacterial infection
    D选项(错)文章中提到的是antiherbivore chemistry plays a major role.. 而不是 minor, 其实当我们看见Only这种字眼的时候 就要对该选项建立起一种不好的感觉
    E选项(错)文章并没有提到这是第一次
    0 0 回复 2017-08-09 15:04:50
    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常