中间图

Or
icon
OG20官方指南,建议同学们刷3遍。第一遍做题了解题型和考点,第二遍精刷,第三遍集中解决疑难问题。建议考生第一遍刷题采用官方正版纸质书籍,若遇到疑难问题,欢迎在此专区查阅解析,提供解析,参与题目讨论,与所有考生一起解决疑难问题。
阅读RC-14833 (第3/4题) Time Cost00:00
收藏
该题平均耗时:1m5s,平均正确率:69.2%

建议使用官方纸质指南,查看对照完整题目

Much research has been devoted to investigating what motivates consumers to try new products. Previous consumer research suggests that both the price of a new product and the way it is advertised affect consumers’ perceptions of the product’s performance risk (the possibility that the product will not function as consumers expect and/or will not provide the desired benefits). Some of this research has concluded that a relatively high price will reduce a consumer's perception of the performance risk associated with purchasing a particular product, while other studies have reported that price has little or no effect on perceived performance risk. These conflicting findings may simply be due to the nature of product advertisements: a recent study indicates that the presentation of an advertised message has a marked effect on the relationship between price and perceived performance risk.

Researchers have identified consumers' perception of the credibility of the source of an advertised message i.e., the manufacturer—as another factor affecting perceived performance risk: one study found that the greater the source credibility, the lower the consumer’s perception of the risk of purchasing an advertised new product. However, past research suggests that the relationship between source credibility and perceived performance risk may be more complex: source credibility may interact with price in a subtle way to affect consumers’ judgments of the performance risk associated with an advertised product.

【OG20-P407-475题】

The passage is primarily concerned with

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
该题目由网友ts8JQGW提供。更多GMAT题目请
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 Edward. 更新于2021-04-15 11:34:44 感谢由 Edward. 对此题目的解答所做出的贡献。

第三题:主旨目的题

A:没有体现出质疑和之前研究的影响

B:文章阐述的是演话剧结果,不是推荐策略

C:价格只是影响因素之一

D:没有提到研究方法

E:符合


题目讨论 8条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像

    贾思敏

    题型:concerned with 主旨题(视角:作者的视角,作者没有给出个人观点,没有支持谁,也没有反对谁)
    A. challenging 作者反对...作者没有给出个人观点,没有支持谁,也没有反对谁,错。
    B. suggesting 作者建议...作者也没有建议什么什么,错。
    C. reconciling 调和...作者也融合两个观点,说这个观点哪点好,那个观点哪点好,没有(GMAT主旨题常见错误选项reconcile),错。
    D. describing a new approach 没有研究一个新的研究方法,而是展示多个研究,错。
    E. 首句就是给出了文章的topic是why consumers try new products,然后下面都是previous researches...Some of this research...other studies...These conflicting findings..one study found that..past research suggests that...这么多这些researches,studies怎么怎么样,你敢说不是discussing certain findings吗?正确。
    1 0 回复 2021-09-29 19:22:51
  • 用户头像

    Duan

    主旨题。作者一直在说 新老两方观点,未给出个人观点,且未对任何观点表达个人态度。
    1 0 回复 2021-07-12 18:15:50
  • 用户头像

    Mariposa爱学习

    Why try new products和What motivate try new products还是不太一样吧
    哎 非母语者太惨了
    1 0 回复 2020-11-14 22:18:50
  • 用户头像

    477307ul

    These conflicting findings may simply be due to the nature of product advertisements: a recent study indicates that the presentation of an advertised message has a marked effect on the relationship between price and perceived performance risk. 这句话难道不是reconcile吗
    0 0 回复 2020-10-30 08:43:23
    • 评论用户头像

      320730ml回复477307ul

      reconcile是对的, 错在选项说的是针对price的两个sides. 感觉说reconcile price and advertisement 就对了..

      0 0 回复 2021-11-19 01:53:04

  • 用户头像

    Run123

    Discuss :很中性地提起某事细节“talk sth over in detail”;
    0 0 回复 2020-05-18 13:19:55
  • 用户头像

    Moss

    Much research has been devoted to investigating what motivates consumers to try new products.
    0 0 回复 2019-11-02 17:32:11
  • 用户头像

    847716opn

    A challenge不明显,主要是第一段
    E 文中有好几个研究发现对应findings
    0 0 回复 2019-10-04 21:16:15
  • 用户头像

    Natasha

    题干KW: (主旨题)

    定位:文章结构。


    错误答案特征:

    A. previous research 细节内容

    B. marketing strategies结构未提及

    C. effect of price 细节内容

    D. a new approach 结构未提及


    正确选项特征:

    E.符合文章结构


    0 0 回复 2016-09-26 16:25:07
    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常